AnesteziologijaGinekologija in porodništvoInterna medicinaInterna medicina: EndokrinologijaInterna medicina: Gastroenterologija, hepatologija in prehranaInterna medicina: HematologijaInterna medicina: Infekcijske bolezniInterna medicina: KardiologijaInterna medicina: OnkologijaInterna medicina: PulmologijaKirurgijaNevrologijaOftalmologijaPediatrijaPsihiatrijaRehabilitacijaTravmatologijaUrgentna medicina
This is the "Seznam smernic po medicinskih področjih" page of the "Slovenske medicinske smernice" guide.
Alternate Page for Screenreader Users
Skip to Page Navigation
Skip to Page Content

Slovenske medicinske smernice  

Nazadnje posodobljeno: Feb 24, 2017 URL: http://libguides.mf.uni-lj.si/smernice Natisni vodič Posodobitve RSS

Seznam smernic po medicinskih področjih Natisni stran
  Išči: 
 
 

O VODIČU

V vodiču Slovenske medicinske smernice lahko najdete veljavne slovenske klinične smernice s povezavami do polnega besedila članka (PDF, full text).

Večino predstavljajo smernice, objavljene od leta 2005 v Zdravniškem vestniku v elektronski obliki. Smernice so urejene po medicinskih področjih in abecednem redu po priimku prvega avtorja.

Iščete lahko tudi po ključnih besedah avtorjev ali po MeSH tematskih deskriptorjih. MeSH (Medical Subject Headings) je kontrolirani geslovnik, produkt Nacionalne knjižnice za medicino NLM, ki se uporablja za indeksiranje člankov v bibliografski bazi PubMed. MeSH deskriptorji, ki so podani ob posameznih smernicah, so povzeti iz nacionalne bibliografske zbirke za področje biomedicine Biomedicina slovenica. Pri člankih, ki niso bili tematsko obdelani, MeSH deskriptorjev ne navajamo.

 

ISKALNIK SMERNIC

 

NOVOSTI

Najnovejše strokovne smernice objavljene v Zdravstvenem vestniku 2016; 85: 244–56.

Slovenska priporočila za vaginalni porod po carskem rezu

 

 

POGREŠATE SMERNICE?

Želimo si, da bi bila zbirka čim bolj popolna in posledično uporabna. Zbirko bomo redno posodabljali. Če ugotovite, da določena vsebina ni vključena, Vas prosimo, da nas obvestite in z veseljem bomo dodali morebitne manjkajoče smernice.

SKRBNICA VODIČA

Profile Image
Vesna Cafuta
Kontaktne informacije
Centralna medicinska knjižnica
Medicinska fakulteta
Univerza v Ljubljani
Vrazov trg 2, Ljubljana

e-pošta: vesna.cafuta@mf.uni-lj.si
tel: 01/543 77 30
Opis

Loading  Nalagamo...

Tip